Levenskunst-

Ierland 2020 - Wicklow Mountains

De reis was volgeboekt, maar wegens omstandigheden zijn er weer twee plaatsen vrij.
We willen daarom deze plaatsen aanbieden met de oorspronkelijke vroegboekkorting van € 1250,00 per persoon!
Klik hier om je aan te melden.

Ga in de laatste week van april met ons mee naar het mystieke Ierland en verblijf met ons in een leuk en groot huis aan de voet van de Wicklow Mountains.

tinnakilly-3

Tijdens deze Levenskunstreis gaan we naar bekende bezienswaardigheden zoals de megalitische sites Newgrange, Knowth  en Hill of Tara.

newgrange

We bezoeken Dublin, met o.a. Trinity College, the Old Library en het Book of Kells en de prachtige Victoriaanse winkelgebied bij St. Stephens Green. We bekijken een paar prachtige grote tuinen en de oude weverijen van Avoca.

Trinity_College

We rijden door de Wickows en genieten van de vele vergezichten in de diverse gaps, we bezoeken Glendalouch en nog meer interessante plekken die nog niet zo bekend zijn, maar die wij wel weten te vinden. Uiteraard gaan we op zoek naar een paar gezellige lokale pubs met muziek en nemen we de tijd om het land in ons hart te voelen.

Glendalough-3

Het is ook een reis die tijd geeft voor naar binnen keren, contemplatie en meditatie, afgewisseld met leuke uitstapjes, inspirerende en creatieve lessen, prettig gezelschap en heerlijke maaltijden, gemaakt door onze geweldig chef! Er wordt uiteraard rekening gehouden met dieetvoorschriften en allergieën.

Wil je meer informatie dan kun je ons altijd bellen.

Kosten voor deze bijzondere 8-daagse Levenskunstreis, inclusief vervoer per vliegtuig (met maximaal 20 kilo ruimbagage), 9-persoonsminibus, heerlijke maaltijden, en overnachtingen: € 1300,00 per persoon.
Vroegboekprijs bij inschrijving èn betaling voor 1 februari 2020: € 1250,00 per persoon.
Groepsgrootte: maximaal 15 personen.

Vertrek: Vrijdag 24 april 2020 om 17.20 uur vanaf Schiphol (aankomst 18.05 uur lokale tijd in Dublin).
Terugreis: Vrijdag 1 mei 2020 om 18.00 uur vanaf Dublin Airport (aankomst 20.45 uur op Schiphol).

Niet bij de prijs inbegrepen: lunch op de eerste en laatste dag, een persoonlijke reis- en annuleringsverzekering, entree’s, excursies en extra consumpties.

Meld je nu aan voor:
vrijdag 24 april 2020  van 18:00 t/m vrijdag 1 mei 2020 20:45