Levenskunst-

Ierland 2020 - county Sligo

2020-ierland-carrowmore

Lichtfontein neemt je mee op een unieke Levenskunst- en Yogareis naar het prachtige Sligo en omringende provincies. Sligo is één van de mooiste counties van Ierland en beroemd om de diversiteit aan landschappen, zoals de prachtige kusten, meren, watervallen en bossen.

2020-ierland-ben-bulben-zee
We bezoeken o.a. megalitische sites als Carrowmore en Knocknarea met Meave’s Mount. Loop rond tussen de eeuwenoude megalithische tombes, die al meer dan 6000 jaar in het hart van County Siglo liggen. Kom meer te weten over de rituelen en culturele gewoontes van prehistorische mensen en het boeiende archeologische terrein, een van de grootste in zijn soort in Ierland.

2020-ierland-glencar
Cultuur opsnuiven doen we door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Lissadel house, bekend geworden doordat de dichter Yeats daar logeerde. Verder ervaar je veel van het landschap door de wandelingen, ontdekken we oeroude bronnen, gaan we naar lokale pubs en markten, bezoeken we musea en galeries, parken, een heilige bron en kastelen en uiteraard zijn er, naast de heerlijke maaltijden van onze voortreffelijke chef, de “Lichtfontein-voeding” in de vorm van yoga, dans, meditatie, orakelkaarten en meer.

2020-ierland-lissadel

Kosten
voor deze bijzondere 9-daagse Levenskunst- en Yogareis, inclusief vervoer per vliegtuig vanaf Schiphol (met maximaal 20 kilo ruimbagage), 9-persoonsminibus, heerlijke maaltijden en overnachtingen: € 1450,00 per persoon op basis van een tweepersoons kamer.

Vroegboekprijs bij inschrijving èn betaling voor 1 september 2020: € 1350,00 per persoon.
Groepsgrootte: maximaal 16 personen.

2020-ierland-accommodatie
Niet bij de prijs inbegrepen: ontbijt en lunch op de eerste en diner op de laatste dag, een persoonlijke reis- en annuleringsverzekering, entree’s, excursies en extra consumpties.

2020-ierland-accommodatie-2

Meld je nu aan voor:
vrijdag 9 oktober 2020  van 12:00 t/m vrijdag 16 oktober 2020 17:00