Space Clearing

Tarot- en orakelkaartconsult

Tarot- en Orakelkaartconsulten
Tarot is een eeuwenoud orakelkaart-systeem. De symbolische afbeeldingen van de tarot geven informatie over ons leven in het algemeen, maar ons ook verbinden met onze persoonlijke innerlijke werkelijkheid en onderbewustzijn. De tarot maakt contact met verborgen kennis en innerlijke wijsheid, die meestal via het denken onbereikbaar is.

Vroeger dacht met dat met tarotkaarten de toekomst voorspeld kon worden, maar huidige inzichten neigen naar een toekomst die plooibaar is, aan de hand van vrije keuzes en de Wet van de Aantrekkingskracht.
Een Tarot of orakelkaartconsult dient wel als leidraad en steu bij het maken van keuzes of beslissingen.
Het verschil tussen Tarotkaarten en orakelkaarten, is met name de vraagstelling en toegankelijkheid.
Tarot wordt vaak gebruikt bij grote algemene vragen of juist diepe levensvragen
Orakelkaarten gebruiken we bij specifieke vragen of expliciete onderwerpen, zoals op gebied van liefde, carrière, levensdoel of welzijn en boodschappen van engelen, elfen en of andere natuurwezens, of bij het bepalen van een persoonlijk totem of medicijndier.

De juiste vraag
Maar hoe stel je nou de juiste vraag? De tarot-, of orakelkaarlezer kan hierbij helpen. Want des te duidelijker de vraagstelling, des te helderder is vaak het antwoord op de vraag. Een consult kan bestaan uit één of meerdere vragen en  leggingen. Een kaartleggingen heeft te maken met: de vraagstelling, de periode waarover de betreffende vraag en kaartlegging gaat of het onderwerp van de vraag.
Een driekaartslegging duurt al snel een half uur. Maar ook kan gekozen worden voor bijvoorbeeld, het keltisch kruit, een horoscooplegging, een jaarlegging, relatie-, of chakralegging