Space Clearing

Feng Shui en Space Clearing

Wat is Space Clearing?
Space Clearing is het energetisch reinigingen van ruimtes en woningen.
De mensheid wordt steeds gevoeliger voor invloeden, energieën en sferen, in onze drukke wereld. Ons huis behoort dus een veilige plek te zijn, een rustpunt in je leven waarin je je kunt terugtrekken en ontspannen. Soms lukt dat niet door de ongezonde of negatieve sfeer of energie die in het huis aanwezig kan zijn.

Hoe creëer je een gezonde sfeer?
Als we een nieuw huis gaan bewonen, heeft daar vaak niemand voor ons gewoond, dus zal de energie redelijk neutraal zijn, tenzij het huis bijvoorbeeld is gebouwd op een voormalig slagveld, fabrieksterrein, een begraafplaats, of een treinstation. Daar kunnen  dan rest-energieën blijven hangen, waar een gevoelig mens behoorlijk last van kan hebben.
Klachten kunnen zich uiten in: slecht slapen, rusteloosheid, vermoeidheid, een drukkend gevoel, maar ook het voelen van aanwezigheden of entiteiten...

Als we een woning betrekken waar voor ons anderen hebben gewoond, dan kan daar een energie hangen die storend is voor onze eigen levenskracht. Wellicht was er in het huis voor je komst veel onenigheid of ruzie.
Ook kan het zijn dat er wateraders of leylijnen onder het huis door stromen, waardoor klachten, of ziekten kunnen ontstaan.
Een spaceclearing kan dit voorkomen!
Voor een Space Clearing kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken.

Feng Shui
Feng Shui is een eeuwenoude leer, oorspronkelijk afkomstig uit China, die gaat over de energie in ons leven, ons huis en onze omgeving.
Ons huis weerspiegelt namelijk wie wij zijn.
Als de energie in ons huis of onze omgeving geblokkeerd of verstoord is, kan deze niet vrij stromen. Dit heeft dan onlosmakelijk uitwerking op de sfeer in huis en de personen die daar in leven. Als de energie in ons leven stagneert, lopen we vast.
Gelukkig kunnen we hier iets aan doen. Als we de energie in onze leefomgeving vloeiender en stromender maken, gaat alles in ons leven ook meer stromen.  Welvaart, voorspoed, nieuwe vriendschappen, gezondheid en (liefdes-)relaties, carrièreveranderingen: alles kunnen we door de feng shui in huis aan te passen, uitnodigen in ons leven.
Feng Shui (wind en water) heeft daarvoor handige en ingenieuze oplossingen en manieren gevonden waardoor in elke woonomgeving de energie weer beter kan gaan stromen.
Maak kennis met de welhaast magische werking van Feng Shui, door een afspraak te maken met een Feng Shui consultant.

Er wordt met Feng Sui gewerkt met

  • De invloed van kleuren en geuren in huis
  • Werking van de elementen
  • De indeling van de Bagua
  • Wat je wel en juist niet moet doen
  • Tips voor meer gezondheid, geluk, geld, liefde en relaties

De Lichtfontein Feng Shui methode maakt gebruik van intuïtieve Feng Shui. Deze methode is iets anders dan de klassieke Chinese scholing, maar voor de westerse mens is dit toegankelijker en zeker zo effectief!
Een afspraak maken voor een Space Clearing of Feng Shui-consult kan telefonisch of per email.
De kosten van een consult lopen uiteen en is afhankelijk van de grootte van het huis en de opdracht.
Het uurconsult bedraagt € 60,00 en van te voren wordt een prijs afgesproken, die ter plekke contant betaald dient te worden.