Chakra

Intu´tieve Feng Shui workshop

Feng Shui is een eeuwenoude leer, oospronkelijk afkomstig uit China, die ons leert over de energie in ons leven, ons huis en onze omgeving.
Ons huis weerspiegelt wie wij zijn.

Als de energie in ons huis of onze omgeving geblokkeerd of verstoord is, kan deze niet vrij stromen. Dit heeft dan onlosmakelijk uitwerking op de sfeer in ons huis en de personen die daar in leven. Als de energie in ons leven stagneert, lopen we vast.
Gelukkig kunnen we hier iets aan doen.
Als we de energie in onze leefomgeving vloeiender en stromender maken, gaat alles in ons leven ook meer stromen.
Welvaart, voorspoed, nieuwe vriendschappen, gezondheid en (liefdes-)relaties, carriëreveranderingen, werkelijk alles kunnen we op deze wijze uitnodigen in ons leven.

Feng Shui (wind en water) heeft daarvoor handige en ingenieuze oplossingen en manieren gevonden waardoor in elke woonomgeving de energie weer beter kan gaan stromen.

Wat leer je?

  • De welhaast magische werking van Feng Shui
  • De invloed van kleuren en geuren
  • Werking van de elementen
  • De indeling van de Bagua
  • Wat je wel en juist niet moet doen
  • Praktische tips voor meer gezondheid, geluk, geld, liefde en relaties

Verder leer je tijdens deze inleidende workshop om deze basisprincipes toe te passen in je persoonlijke omgeving. We werken met de Bagua en veelal met de methodes van de Intuïtieve Feng Shui. Deze methode is iets anders dan de klassieke Chinese scholing, maar voor velen is dit toegankelijker, sneller te begrijpen en zeker net zo effectief!

Data worden nader bekend gemaakt.
Leerkracht: Anita Geugien
Tijd: 10.00-18.00 uur
Kosten: € 215,00 inclusief reader, koffie, thee en uitgebreide lunch.