Aura Reading &

Edelsteentherapie weekend

Edelstenen zijn al eeuwenlang gebruikt door mensen om beter in balans te komen, om bescherming te geven, inzichten te verkrijgen, of de intuïtie te versterken. In dit weekend leer je de basisprincipes die je nodig hebt voor een veilig en juist gebruik van edelstenen. Je ontvangt informatie over hoe edelstenen nu precies werken, wat je er vervolgens mee kunt, hoe je ze reinigt, ontlaadt en weer oplaadt en programmeert. Waar worden ze gevonden en waar bestaan ze uit, welke edelstenen horen er bij jouw sterrenbeeld, hoe doe je een reinigingskuur met stenen? Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze twee dagen. Ook gaan we in op welke stenen je bij bepaalde klachten kunt gebruiken en wanneer juist niet? Welke stenen dien je waar te dragen en op de huid, of in je aura en welke stenen kun je beter in de ruimte leggen? Vragen waar je een antwoord op gaat krijgt tijdens de workshop. 

Na deze algemene kennis over het gebruik van edelstenen gaan we ons vervolgens verdiepen in de werking van de kristallen op de Chakra’s.
Wat zijn chakra’s, wat doen ze en hoe kunnen we de werking van de chakra’s versterken door het gebruik van edelstenen. Welke edelstenen geven je meer gronding, of helpen je bij het in contact komen van je gevoelens en moties. Welke kristallen geven je wilskracht een boost, wat heb je nodig om je hart weer te openen en welke stenen werken in op de communicatie?
Ook zijn er stenen die ons helpen om dromen te bevorderen en te onthouden, zodat we inzicht krijgen in onze diepere zielenroerselen en stenen die ons helpen in contact te komen met engelen en de hogere sferen.
We oefenen in het geven en ondergaan van kristallleggingen en in het intuïtief kiezen van edelstenen.

Data: 7 en 8 september
Tijd: 10.00 tot 18.00 uur

Prijs workshop: € 215,00 inclusief uitgebreide reader, koffie, thee en vegetarisch lunch.
€ 275,00 per persoon inclusief een overnachting op basis van volpension.

Het is mogelijk om extra overnachtingen bij te boeken.