Levenskunst

Edelsteentherapie Vijfdaagse

Vijf leerzame dagen over edelstenen en de vele mogelijkheden die ze ons bieden. De ondersteunende kracht van edelstenen voelt als een stel nieuwe vrienden! Deze vijfdaagse is bedoeld voor iedereen die de helende kracht van edelstenen wil leren kennen en inzetten, zowel privé, als voor derden.

Wat leer je?
Tijdens deze vijfdaagse leer je over de basisprincipes voor een succesvol gebruik van edelstenen. Je ontvangt informatie over hoe edelstenen precies werken, wat je wel en niet moet doen, hoe je ze uitkiest, reinigt, ontlaadt, weer oplaadt, opent en programmeert. Je leert invoelen wat een steen voor jou doet en ook hoe en waar je de stenen draagt: op de huid of in je aura.
Ook over welke stenen je op welke plaats in een ruimte legt en waarom. Aan bod komen edelstenen en de bijbehorende sterrenbeelden en op welke diverse andere manieren je edelstenen kunt gebruiken, kortom: alles wat je in algemene zin over het gebruik van edelstenen wilt weten.

Chakra’s en edelstenen
We gaan in op de uitwerking van edelstenen op de chakra’s. Wat zijn chakra’s en wat doen ze en hoe kunnen we de werking van de chakra’s versterken door het gebruik van edelstenen. Welke edelstenen geven je meer gronding, of helpen je bij het in contact komen van je gevoelens en emoties. Welke kristallen geven je wilskracht een boost, wat heb je nodig om je hart weer te openen voor liefde en welke stenen werken in op de communicatie? Ook zijn er stenen die ons helpen om dromen te bevorderen en te onthouden, of om in contact te zijn met engelen en de hogere sferen. We oefenen onder andere in het geven en ondergaan van kristalleggingen op de chakra’s en in het intuïtief kiezen van edelstenen.

Kristalgrids
Verder het over het leggen van kristallen op en rondom het menselijk lichaam om zo een veld te creëren, ook wel een grid genoemd, die de gezondheid kan bevorderen. We doen leggingen om blokkades op te heffen of sluimerende talenten te activeren. . Bij het activeren van talenten werken we aan het versterken van concentratie, aantrekken van liefde, laten stromen van creativiteit, vergroten van communicatieve vaardigheden, helderziende waarnemingen, intuïtie en spirituele ontwikkeling.

Je leert hoe je edelstenen in een grid of veld leert kiezen, reinigen, programmeren en plaatsen. Wat wel en niet kan met kristallengrids, komt uitvoerig aan de orde.

De huis- en tuinleggingen worden voor veel doeleinden gebruikt. Om er een paar te noemen: beveiliging tegen storende energie van buitenaf, zoals straling en elektrosmog, het zuiveren en transformeren van de energie, maar ook andere negatieve invloeden als wateraders, rest-entiteiten en zelfs overlast uit de omgeving. Ook kun je grids leggen voor harmonie in je huis, tuin, dorp of stad, heelwording van de aarde, maar ook voor het aantrekken van liefde, gezondheid, geluk en geld.

Kristalhealing
En natuurlijk leer je hoe we edelstenen en kristallen in kunnen zetten bij klachten en aandoeningen. Hoe gebruik je edelstenen, bij welke klacht en voor hoelang. Hoe weet je welke steen goed voor je is? Hoe doe je een reinigingskuur met stenen. Je leert intuïtief aanvoelen welke kristallen goed voor je zijn en welke niet.

Ook oefen je in het uittesten van stenen, door middel van spiertesten, pendelen en meditaties op de chakra’s, met behulp van de edelstenen. Welke stenen kun je bij bepaalde klachten gebruiken en wanneer juist niet?

Docent: Anita Geugien
Data:
worden nader bekend gemaakt.
Tijd: Elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.
Kosten: € 625,00 inclusief koffie, thee, snacks, een uitgebreide lunch en lesmap.
Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Het is mogelijk om bij Lichtfontein te overnachten op basis van B&B en beschikbaarheid.
Voor meer informatie kunt u gebruikmaken van het contactformulier.