Meditatieve

Edelsteentherapie-trainingsdagen

Vijf dagen over het gebruik van edelstenen en de vele mogelijkheden die ze ons bieden. Het gebruik van edelstenen tijdens energetische therapieconsulten kunnen van grote ondersteunende meerwaarde zijn. Ook is deze oude kennis handig voor privé gebruik.

6 april - Dag 1: Edelstenen, werking en gebruik
Tijdens deze edelsteendag leer je over de basisprincipes die je nodig hebt voor een succesvol gebruik van edelstenen. Je ontvangt informatie over hoe edelstenen precies werken, wat je wel en juist niet moet doen, hoe je ze uitkiest, reinigt, ontlaadt, weer oplaadt, opent en programmeert.
We gaan in op het leren invoelen wat een steen voor jou persoonlijk doet en ook welke stenen je waar dient je te dragen: op de huid, in je aura, of welke stenen je alleen maar in de ruimte moet leggen en waarom. We behandelen edelstenen en de bijbehorende sterrenbeelden en op welke diverse manieren je edelstenen kunt gebruiken, kortom: alles wat je in algemene zin over het gebruik van edelstenen wilt weten.

20 april - Dag 2: Edelstenen en de Chakra’s
Deze dag wordt ingegaan op de uitwerking van edelstenen op de chakra’s. Wat zijn chakra’s en wat doen ze en hoe kunnen we de werking van de chakra’s versterken door het gebruik van edelstenen. Welke edelstenen geven je meer gronding, of helpen je bij het in contact komen van je gevoelens en emoties. Welke kristallen geven je wilskracht een boost, wat heb je nodig om je hart weer te openen voor liefde en welke stenen werken in op de communicatie? Ook zijn er stenen die ons helpen om dromen te bevorderen en te onthouden, zodat we inzicht krijgen in onze diepere zielenroerselen en stenen die ons helpen om in contact te zijn met engelen en de hogere sferen.
We oefenen onder andere in het geven en ondergaan van kristalleggingen op de chakra’s en in het intuïtief kiezen van edelstenen.

18 mei - Dag 3: Kristalleggingen
Een dag over het leggen van kristallen op en rondom het menselijk lichaam om zo een veld te creëren, ook wel een grid genoemd, die de algehele gezondheid kan bevorderen.
We doen leggingen om oude blokkades op te heffen of juist sluimerende talenten te activeren. Onderwerpen die aan bod komen zijn: vorige levens en voorouderlijnen, het loslaten van belemmerende patronen, zoals vermoeidheid, destructieve gewoontes, armoedebewustzijn en verkeerde relaties. Bij het activeren van talenten werken we aan het versterken van concentratie, aantrekken van liefde, laten stromen van creativiteit, vergroten van communicatieve vaardigheden, helderziende waarnemingen, intuïtie en spirituele ontwikkeling.

25 mei - Dag 4: Kristallen grids voor in huis en tuin
Kristalleggingen voor huis en tuin kunnen worden ingezet als een constante en positieve invloed voor je omgeving. Je leert tijdens deze dag hoe je edelstenen in een grid of veld leert kiezen, reinigen, programmeren en plaatsen. Wat wel en niet kan met kristallengrids, komt uitvoerig aan de orde. De huis en tuinleggingen worden voor veel doeleinden gebruikt. Om er een paar te noemen: beveiliging tegen storende energie van buitenaf, zoals straling en electrosmog, het zuiveren en transformeren van de energie, maar ook andere negatieve invloeden als wateraders, rest-entiteiten en zelfs overlast uit de omgeving. Ook kun je grids leggen voor harmonie in je huis, tuin, dorp of stad, heelwording van de aarde, maar ook voor het aantrekken van liefde, gezondheid, geluk en geld.

22 juni - Dag 5: Kristalhealing
Deze dag leert je hoe we edelstenen en kristallen in kunnen zetten bij klachten en aandoeningen. Hoe gebruik je edelstenen, bij welke klacht en voor hoelang. Hoe weet je welke steen goed voor je is?
Hoe doe je een reinigingskuur met stenen. Je leert intuïtief aanvoelen welke kristallen goed voor je zijn en welke niet. Ook oefen je in het uittesten van stenen, door middel van spiertesten, pendelen en meditaties op de chakra’s, met behulp van de edelstenen. Welke stenen kun je bij bepaalde klachten gebruiken en wanneer juist niet?

Tijd: Alle dagen zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur
Kosten:  € 125,00 per dag inclusief koffie en thee, uitgebreide lunch, snacks en een reader.
Bij inschrijven voor alle vijf dagen ontvang je een korting van 10% en betaal je € 562,50.

Deze dagen zijn onderdeel van het Lichtfontein Certificatie Programma.

Meld je nu aan voor:
vrijdag 22 juni 2018  van 10:00 tot 18:00