Meditatieve

"Leef je chakras!"

Chakra psychologie in de praktijk

De verdiepende initiatieweek in de Chakraleer en Chakra Psychologie.
Deze transformerende zomerweek is de basistraining voor alle opleidingen bij Lichtfontein.
De naam doet zijn eer aan: na deze week leef je letterlijk je Chakra’s, met andere woorden: je bent geïnitieerd in een nieuwe spirituele leer, die je in kunt zetten in al je levensgebieden.
In deze week verdiep je jezelf in de Chakra Psychologie. Kennis en ervaringen, die je gaan helpen om verloren delen van jezelf terug te vinden. Door oefeningen uit Chakrayoga, bio-energetica, dans en met behulp van technieken als trance, visualisatie en meditatie kom je in echt en diep zielscontact met jezelf. De Chakra-rituelen zorgen voor de initiatie en transformatie.
Tijdens zeven dagen duik je onder in de energie en levenssferen van de chakra’s. Elke dag behandelt een nieuw chakra, de bij behorende chakrayoga- en bio-energetica oefeningen, meditaties, dans, trance en rituelen. Cursisten dragen de kleur van het chakra om ook de invloed van kleur op de chakra’s te ervaren. Voeding, altaar en rituelen, alles is afgestemd op het chakra van de dag. Voel het, beleef het en ervaar wie je diep van binnen en in wezen bent. Bevrijd jezelf van limiterende gedachten en kom in contact met jouw eigen unieke persoonlijkheid.
Deze training bereid je voor op alle vervolgopleidingen en trainingen bij Lichtfontein en hoort als basistraining bij het Lichtfontein Certificatie Programma.

Datum: maandag 23 t.e.m. zondag 29 juli
Tijd: 10.00-  13.00 uur en van 15.00 -  18.00 uur.
Kosten: € 875,00 per persoon, inclusief koffie, thee, lunch, snacks en reader.

Kosten inclusief overnachting: € 1195,00 per persoon op basis van zes nachten, volpension en een tweepersoonskamer, € 1295,00 op basis van zes nachten, volpension en een éénpersoonskamer.
Het is mogelijk om eerder te arriveren en langer te blijven. Overnachten is mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid van de kamers. Er is in de directe omgeving ook alternatief verblijf. Vraag naar de mogelijkheden.

Meld je nu aan voor:
maandag 23 juli 2018  van 10:00 t/m zondag 29 juli 2018 18:00