De kracht

Ierland 2021 - county Sligo

De reis is "fully booked"!

2020-ierland-carrowmore

Lichtfontein neemt je mee van vrijdag 15 oktober tot en met vrijdag 22 oktober op een unieke Levenskunst- en Yogareis naar het prachtige Sligo en omringende provincies. Sligo is één van de mooiste counties van Ierland en beroemd om de diversiteit aan landschappen, zoals de prachtige kusten, meren, watervallen en bossen.

2020-ierland-ben-bulben-zee
We bezoeken o.a. megalitische sites als Carrowmore en Knocknarea met Meave’s Mount. Loop rond tussen de eeuwenoude megalithische tombes, die al meer dan 6000 jaar in het hart van County Siglo liggen. Kom meer te weten over de rituelen en culturele gewoontes van prehistorische mensen en het boeiende archeologische terrein, een van de grootste in zijn soort in Ierland.

2020-ierland-glencar
Cultuur opsnuiven doen we door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Lissadel house, bekend geworden doordat de dichter Yeats daar logeerde. Verder ervaar je veel van het landschap door de wandelingen, ontdekken we oeroude bronnen, gaan we naar lokale pubs en markten, bezoeken we musea en galeries, parken, een heilige bron en kastelen en uiteraard zijn er, naast de heerlijke maaltijden van onze voortreffelijke chef, de “Lichtfontein-voeding” in de vorm van yoga, dans, meditatie, orakelkaarten en meer.

2020-ierland-lissadel

Kosten
voor deze bijzondere 8-daagse Levenskunst- en Yogareis, inclusief vervoer per vliegtuig vanaf Schiphol (met maximaal 20 kilo ruimbagage), 9-persoonsminibus, heerlijke maaltijden en overnachtingen: € 1450,00 per persoon op basis van een tweepersoons kamer.

Vroegboekprijs bij inschrijving èn betaling voor 10 september 2021: € 1350,00 per persoon.
Groepsgrootte: maximaal 16 personen.
Belangrijk: De deelnemers aan deze reis zijn zelf verantwoordelijk voor de juiste (reis-)documenten die toegang tot de republiek Ierland mogelijk maken. Lichtfontein is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het niet verstrekken van deze documenten en restitutie is in dat geval niet mogelijk.

2020-ierland-accommodatie
Niet bij de prijs inbegrepen: ontbijt en lunch op de eerste en diner op de laatste dag, een persoonlijke reis- en annuleringsverzekering, entree’s, excursies en extra consumpties.

2020-ierland-accommodatie-2

Aanmelding: klik hier!