De kracht van

Maatregelen Corona

Welkom bij Lichtfontein!

De Rijksoverheid heeft, tijdens de persconferentie op 2 november, bekend gemaakt dat vanaf zaterdag 6 november de Coronapas breder ingezet gaat worden. Een geldige Coronapas moet nu ook getoond worden onder andere bij toegang tot groepslessen van cultuurbeoefening en sportscholen. Dit geldt ook voor toegang tot alle groepslessen en groepsactiviteiten bij Lichtfontein. Als centrumeigenaar en ondernemer heb ik rechten én plichten. Ik riskeer boetes en/of sluiting van mijn bedrijf als ik niet meega in het naleven van deze nieuwe maatregelen.

Ben ik daar blij mee? Nee, natuurlijk niet, dit raakt me.
Wat ik wens is dat iedereen welkom is en zich vooral veilig én welkom voelt bij Lichtfontein. Het past niet bij mijn aard om mensen, vaak trouwe klanten die ik heel erg zou missen, buiten te sluiten. Ik wil juist zo graag verbinden met mijn lessen en meewerken aan een betere lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele gezondheid en al helemaal in deze tijden. Bovendien hebben we voorheen al wel bewezen dat we uitstekend een veilige omgeving kunnen creëren met de anderhalve meter maatregel. Ik voel me er dan ook niet fijn bij om jou te controleren op een geldige Coronapas. Wel of niet vaccineren is jouw eigen keuze en die keuze respecteer ik.

Maar de maatregelen bestaan en ik kan er niet om heen. Soms moeten we bepaalde dingen doen en accepteren wat een ander voor ons bepaald. Ik kan er verder van alles van vinden, boos worden en in de weerstand gaan maar dat helpt mij en jou ook niet. Dat is ook wat het beoefenen van yoga mij heeft geleerd: meebewegen en meegaan met veranderingen. Ik ga me ook niet in allerlei bochten wringen om de regels te omzeilen en volg de regelgeving. Ik hoop dat jij op jouw beurt dit begrijpt of respecteert.

Op een nieuwe lockdown zit ik al helemaal niet te wachten en ik hoop dat deze maatregelen weer snel losgelaten kunnen worden.

Vanaf 6 november gelden de volgende regels:

Toegang tot een groepsles/activiteit kan alleen als je een bewijs kunt laten zien van:

  • Een negatieve test, niet ouder dan 24 uur
  • Immuniteit
  • Vaccinatiebewijs

Dit kan via de Coronacheck-App (QR-code) of een papieren bewijs.

Gelukkig is het nog steeds wel mogelijk om zonder QR-code een afspraak te maken voor een privéles of een privé consult, zoals bijvoorbeeld een ontspannende massage, privé yogales, tarotlegging of healing. Ook een afspraak om te winkelen kan gewoon. Ik hoop met heel mijn hart jullie jullie te kunnen blijven zien.

Graag tot ziens bij Lichtfontein.

In verband met het Coronavirus hanteren we de volgende regels:

  • Voel je je niet fit, ben je snotterig of verkouden: blijf thuis!
  • Houd 1,5 m afstand. 
  • Kijk of je binnen kunt lopen, zonder dat je elkaar te dicht nadert.
  • Binnen ook blijven opletten: geef elkaar de ruimte!
  • Direct na binnenkomst handen ontsmetten met de alcoholspray of ontsmettingsgel.
  • Voor én na het gebruik van het toilet: contactdelen* schoonmaken 

* Contactdelen zijn: deurklink, kraan, wc-bril, spoelknop van spoelbak etc. Kortom: alles wat je hebt aangeraakt.Welkom bij Lichtfontein.