Levenskunst

Ervaar de kracht van de Godin

Vrouwen retraite-weekend

Op 20 en 21 november organiseren Anita Geugien en Lideke Kieft een vrouwen-retraiteweekend met als thema de kracht van de Godin. Tijdens dit weekend ga je in op de archetypische kracht van de Godin. Steeds meer vrouwen voelen zich aangetrokken tot de oude godinnentradities, wellicht vanwege de behoefte aan meer vrouwelijke kracht en innerlijk persoonlijk leiderschap; de natuurlijke eigenschappen van de Godin. De Godin verbindt zich met de natuur, ritmes en seizoenen, de aarde, de maan en de sterren
.
In dit weekend staan de speelse Maagd, de liefdevolle Moeder en de visionaire Matriarch centraal, als drieenheid van het vrouwelijke. Oerenergieën die bij elke vrouw, van welke leeftijd dan ook aanwezig zijn. Soms heel duidelijk, maar vaak ook sluimerend.

Door je daar bewust van te worden kun je je er mee verbinden en waar nodig ontwikkelen.

Samen met spiritueel leerkracht Anita Geugien duik je in je vrouwelijk kracht, door middel van zachte yoga, meditatie, creatieve opdrachten, schrijfoefeningen, rituelen, drums en natuurlijke de Godinnenverhalen. Zo maak je kennis met jouw eigen innerlijke Godin.
Een deel van het ritueel zal bestaan uit dans. Dit gedeelte wordt verzorgd door Sacrale Dans docente Lideke Kieft.

Een heerlijk retraiteweekend met ruimte voor jezelf, verstilling, creativiteit en plezier, én met gelijkgestemden genieten van heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes.
Kosten inclusief: reader, materialen, koffie, thee, snacks, lunch, diner op zaterdag en lunch op zondag € 250,00. Overnachting bijboeken kan.

Docenten: Anita Geugien en Lideke Kieft
Data: 20 en 21 november
Zaterdag 20 van : 11.00 – 21.00 uur
Zondag 21 van 10.00 – 17.00 uur

Aanmelding: klik hier!

Bewaren

Bewaren

Bewaren