Aura Reading &

Tarot en Orakelkaartdriedaagse

Drie inspirerende dagen waarin je leert hoe je werkt met de tarot en orakelkaarten en hoe je ze leest voor jezelf en voor anderen.

De kaarten vormen een sleutel naar het onderbewustzijn in een mens waar alle kennis opgeslagen ligt. Door hier toegang tot te verkrijgen, beantwoorden de kaarten vragen op een manier die we via het denken niet kunnen bereiken. Tarot en Orakelkaarten ijn prachtig te gebruiken tijdens consulten van hulpverleners, die mensen begeleiden in therapeutische-, en of veranderingsprocessen. Met deze kaarten beng je de vraagsteller naar een levenshouding waarin hij/zij kan groeien naar authentieke kracht en innerlijke wijsheid.Tarot en Orakelkaarten zijn de laatste jaren enorm populair geworden, zeker naarmate we meer algemene kennis hebben gekregen over kosmische wetten, zoals de wet van de aantrekkingskracht.

Tarotdriedaagse

Tijdens de driedaagse maak je kennis met de Tarot en de Orakelkaarten en leer je hoe ze werken en en ook wat het verschil er tussen is. Ook wordt ingegaan op de herkomst van de kaarten, hoe en wanneer je ze gebruikt, wat je aan de kaarten kunt vragen en wat niet, wat is een juiste vraagstelling is en hoe je de kaarten behandel en bewaart?
We gaan in op diverse legmethodes en doen krachtige meditatieve oefeningen die het zesde chakra activeren, zodat we de intuïtieve vaardigheden versterken en leren werken met symbolen.
We oefenen met medestudenten in het duiden van de kaarten en gaan diep in op de symbolieke uitleg van de kaarten. We ervaren de voordelen van verschillende legmethoden en het gebruik van verschillende kaartendecks.
Het intuïtief lezen van de kaarten staat voorop.

Data: 15 t/m 17 november
Tijd: 10.00 tot 18.00 uur.

Prijs: € 260,00 inclusief reader, koffie, thee en uitgebreide lunch.
€ 385,00 per persoon,
inclusief twee overnachtingen op basis van vol pension.

Deze training hoort bij het Lichtfontein Certificatieprogramma.

Meld je nu aan voor:
vrijdag 15 november 2019  van 10:00 t/m zondag 17 november 2019 18:00