Levenskunst

Online Levenskunst Yoga

Omdat we elkaar door de maartregelen die zijn genomen rondom het coronavirus niet kunnen zien, zou ik jullie toch graag van yogalessen willen blijven voorzien. Ook omdat dit een tijd is waarin we, volgens mij, allemaal wel wat yoga en meditatie kunnen gebruiken.

Al eerder werd ik gevraagd om opnames te maken, zodat er ook thuis geoefend kan worden. Dat zat wel in de planning, maar had bij mij vanwege andere werkzaamheden niet de hoogste prioriteit. Maar nu breken andere tijden aan! Een hele nieuwe wereld gaat voor ons open...


Daarom bied ik je nu 10 lessen online Levenskunst Yoga aan voor de vertrouwde prijs van € 125,00.
Mocht het zo zijn dat we al weer eerder elkaar kunnen zien, dan maak ik nog steeds deze videoreeks af, voor de mensen die verder weg wonen. Als het goed bevalt, blijf ik het misschien wel ernaast doen.

Als je op de foto onder deze tekst klikt zie je een proefles om te ervaren of je op deze manier bij mij yoga wilt volgen. Want als jullie bij mij nu een yogacursus online volgen behoud ik toch wat inkomen en kan ons bedrijf blijven bestaan, zodat jullie ook weer na deze coronacrisis gezellig live yogales kunnen volgen of  een andere cursus. Aan de kwaliteit qua geluid van de volgende video’s wordt gewerkt: er is een microfoon besteld die ik aan mijn kleding kan klippen.

Online Levenskunst Yoga

Ik hoop dat jullie mij op deze manier willen ondersteunen. In je eigen huis één yogales per week, die je net zo vaak als je wenst kun herhalen.

Je kan je opgeven door hier te klikken!

De betaalde online yogales op video kan alleen door de cursisten worden bekeken na invullen van een wachtwoord.
Cursisten krijgen bij verschijnen van de video een email met het wachtwoord.

Ik hoop oprecht dat jullie je aanmelden. Dat kan door hier te klikken.

Bij aanmelding ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden cursussen en workshops.