Aura Reading &

Omgaan met Hoogsensitiviteit

Cursus door Anet Mulder-Vos

Hoe je je Hooggevoeligheid in kunt zetten als een kracht, in plaats van opgebrand te raken en jezelf te laten beïnvloeden door anderen.
Gedurende vier weken neem ik je mee op pad!

Reageer jij sterk op prikkels uit je omgeving?  
Ben je gevoelig voor sfeer?
Voel jij je vaak onbegrepen?
Ben je snel ontroerd of diep gekwetst door wat een ander ‘iets onbenulligs’ noemt?
Stel jij het belang van anderen boven jezelf?
Is lawaai en drukte je al snel teveel?
Raak je snel van slag door opmerkingen van anderen?
Ervaar jij regelmatig of voortdurend een gevoel van vermoeidheid?

In deze cursus leer je omgaan met de moeilijke kanten van hooggevoeligheid. Die ontstaan vaak vanuit je omgeving. Daarnaast leer je de positieve kanten van hooggevoeligheid kennen, waarderen en benutten.
Nadat ik zelf tot de ontdekking kwam dat ik hooggevoelig ben, vielen er veel stukjes op zijn plaats. Als HSP ben ik snel door mijn beschikbare energie en prikkel tolerantie heen. De vermoeidheid en het vechten tegen mezelf was gewoon dagelijkse realiteit. Daardoor ben ik overspannen geraakt, met een burn-out als gevolg ... Nu ik weet hoe ik hier mee om kan gaan, blijf ik beter in balans. En hoef ik niet meer bij voorbaat al leuke afspraken afzeggen, omdat ik er nu wel energie voor heb.

Er zit niets anders op dan je HSP zijn te (h)erkennen en te eren, en er zoveel mogelijk naar te leven. Pluk de vruchten plukt van het HSP zijn, want die zijn er zeker!

Doordat je zoveel intenser voelt en ervaart leef je ook veel intenser. Ik heb mijn hooggevoeligheid om kunnen buigen naar een kracht, zodat ik nu meer energie heb, voldoende zelfvertrouwen heb en oprecht van mezelf houd. Dit alles door me van veel zaken die mij beïnvloeden, bewust te worden, ‘aha’ momenten te (h)erkennen en het toepassen van beproefde tips en strategieën.

Ik ben aan de slag gegaan met het leren hanteren van mijn hooggevoeligheid. En niet alleen het leren omgaan met, maar vooral om er ook mijn voordeel mee te doen. Maar genoeg over mij. Het gaat om jou!

Wat ga je leren in deze vier avonden?
Ik ga je vertellen wat hooggevoeligheid is, je ontdekt welk type HSP jij bent en wat je valkuilen zijn. Je leert wat overprikkeling is en wat dat met je doet. We gaan kijken naar jou en je omgeving. En hoe je balans in je leven kunt brengen. Ik laat je zien wat overtuigingen met je doen en hoe je die kunt veranderen. Maar bovenal krijg je inzicht in wie JIJ als HSP bent. Een uniek, mooi mens die vol zelfvertrouwen en energie de wereld aan kan!

De cursus is inmiddels beëindigd, maar je kan in het voorjaar de verdiepingsavonden volgen.

Verdiepingsavonden:
HSP en relatie: voorjaar 2019
HSP en werk: voorjaar 2019

Kosten: € 30,00 per avond, beide avonden samen zijn € 50,00

Meld je aan voor de Lichtfontein Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Over Anet

Anet Mulder-Vos

Ik ben Anet Mulder-Vos, ondernemend, nieuwgierig, spiritueel en tegelijk heel pragmatisch. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, te reizen én houd van eenvoud en rust.
 
Mijn allergrootste droom is dat jij in je kracht gaat staan. Dat je gaat leven vanuit je authentieke kern en gaat doen wat je hier te doen hebt. Je roeping gaat leven en daarmee vanuit ontspanning gaat creëren. Ik geloof namelijk dat we allemaal een unieke missie hebben. En dat we een combinatie van verlangens, talenten en drijfveren  hebben meegekregen om je dromen waar te maken.

Voor ik zover was dat ik mijn droom aandacht ging geven, moest ik eerst naar de bodem van de put. Ik raakte burn-out omdat ik een leven leidde waarvan ik dacht dat van me verwacht werd. Ik leefde in mijn hoofd, en niet vanuit mijn hart. De burn-out was een ommekeer in mijn leven. Ik werd gedwongen gehoor te geven aan mijn hooggevoeligheid en eens naar mezelf te kijken. Wat wil ik nu echt? Ik besloot om nu toch echt die training te gaan volgen die ik al zo lang wilde, naar die workshop te gaan die al zo lang op mijn verlanglijstje stond. Het gevolg was dat ik steeds meer “mezelf “ werd.

In de jaren erna heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching van hooggevoeligheid, loopbaancoaching, edelsteentherapie bij Judy Hall en Tosca Tetteroo  en ben ik NLP Master. Door Anita Geugien en Anodea Judith ben ik geschoold in de chakraleer.