Levenskunst

Levenskunst Yoga

Levenskunst yoga vanaf 21 september

Uit licht zijn we ontstaan en naar het licht keren we terug. We dragen het licht in ons. Levenskunstyoga brengt je bij innerlijk licht.

Op het moment dat je je veilig, prettig en op je gemak voelt is het mogelijk om ontspannen te zijn en in contact met de diepere lagen van je authentieke zelf. Pas dan ontdek je wie je in wezen bent, of wilt zijn.
Het kan fijn zijn om anders naar je leven te kijken, zodat je meer ervan kunt genieten.

Yoga brengt balans
De lessen bestaan uit hatha yogaoefeningen, wat wil zeggen dat het fysieke oefeningen zijn, waarbij tevens aandacht wordt geschonken aan ademhaling, gevoelens en emoties, maar ook aan levenshouding en zingeving. We maken hierbij, naast de universele principes, ook gebruik van de Chakraleer, omdat deze leer alle levensgebieden van de mens omvat. De band met het ritme van de natuur wordt versterkt om zo bij je ware aard of natuur te komen: zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden. Yoga brengt balans en Levenskunst yoga brengt vreugde en plezier in je leven

Levenskunstyoga is niet gekoppeld aan een bepaalde stroming of religie, maar volgt het ritme van de natuur,  de seizoenen, de maan en de sterren. We gebruiken de Wijsheid die resoneert met onze persoonlijke waarheid.

De lessen zijn sterk gericht op het beleven van dit moment, waarbij inzichten samenvallen met persoonlijke waarheid en we uitgaan van het principe dat alles wat leeft verbonden is met de bron en het grote geheel.
Elke les is een viering van het leven. 

Levenskunstyoga heeft vrijheid als fundament en levensvreugde en liefde voor het Leven als doel.

Levenskunst Yoga is voor iedereen!
Je hoeft niet extra lenig of heel rustig van aard te zijn of klachten te hebben, om aan yoga te doen. Het draait ook niet om prestatie, maar om een open geest. Als je vindt dat jouw leven prettiger, zinvoller, mooier en beter kan dan is deze yogavorm voor jou!

Wat brengt Levenskunst Yoga
•  een positieve kijk op jezelf en op je leven
•  een soepel en ontspannen lichaam
•  een rustige tevreden geest
•  meer levensvreugde
•  een betere weerstand
•  een helende uitwerking op klachten
•  vergroten van persoonlijke stabiliteit
•  een diep en echt contact met jezelf
•  nieuwe viend(inn)en
•  het laat je stralen!

Voorbereiding
Tijdens de lessen wordt kleding gedragen die comfortabel zit en niet knelt. Aangeraden wordt om “laagjes” over elkaar te dragen, omdat tijdens de losmaakoefeningen het lichaam opwarmt en bij de ontspanningsoefeningen weer kan afkoelen.
Het is goed om voor de les Licht te eten, te douchen en niet te roken.
In de lesruimte worden geen schoenen gedragen, dus een paar dikke sokken of slofjes kunnen wenselijk zijn.

Lestijden:
Dinsdag-, woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur
Dinsdag-, woensdag en donderdagavond van 19.30 - 21.00 uur
Kosten: € 125,00 per 10 lessen.
€ 15,00 per losse les

Aanmelding voor dinsdagochtend: klik hier.
Aanmelding voor dinsdagavond: klik hier.
Aanmelding voor woensdagochtend: klik hier.
Aanmelding voor woensdagavond: klik hier.
Aanmelding voor donderdagavond: klik hier.

Bij aanmelding ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden cursussen en workshops

Mocht je je voor een cursus, opleiding en/of workshop hebben aangemeld en binnen vier werkdagen geen reactie hebben gehad, laat ons dat dan a.u.b. weten!

Mocht je een losse les willen volgen dan kan je dat aan aangeven op het contactformulier (klik hier), bel ons of stuur een email (klik hier).