Aura Reading &

Chakra yoga

We stellen vaak hoge eisen aan onszelf en onze omgeving en creëren daardoor vaak onbewust spanningen. Het kost soms moeite om het tempo van het leven bij te houden en we kunnen het gevoel krijgen dat we contact met onszelf verliezen. We leven naar buiten gericht en houden voornamelijk rekening met de wensen of eisen van onze omgeving, denken niet aan onszelf en vinden het lastig om “nee” te zeggen en de druk voelen we toenemen.

Chakra yoga is een vorm van Hathayoga, gebaseerd op de oorspronkelijke Tantrayoga, een van oorsprong uit India afkomstige levensfilosofie en heeft een eeuwenoude universele wijsheid. Yoga betekent: in evenwicht/harmonie brengen. Het woord yoga is verwant aan het Engelse woord to join (verenigen).

De vorm van chakra yoga die in Lichtfontein wordt gegeven, is een samenvoeging van verschillende yogavormen en invloeden uit andere (bewegings-)leren, gegeven en bekeken vanuit de chakra-filosofie en psychologie. De chakra-psychologie: Oosterse wijsheid, aangevuld door Westerse psychologie maakt volgens Anita de juiste "vertaalslag", om goed toegankelijk te zijn voor mensen in een westerse samenleving.

Wat draag je bij Chakra yoga?
Tijdens de yogalessen wordt kleding gedragen die comfortabel zit en niet knelt.
Aangeraden wordt om “laagjes” over elkaar te dragen, omdat tijdens de losmaakoefeningen het lichaam opwarmt en bij de ontspanningsoefeningen weer behoorlijk kan afkoelen.
In de lesruimte worden geen schoenen gedragen, dus een paar dikke sokken of slofjes kunnen wenselijk zijn.

Lestijden:
Dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur
Woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur

Woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur

Kosten: € 125,00 per 10 lessen. € 15,00 per losse les.

Mocht je je voor een cursus, opleiding en/of workshop hebben aangemeld en binnen vier werkdagen geen reactie hebben gehad, laat ons dat dan a.u.b. weten!

Reacties van cursisten:
Kleinschalig maar toch groots, sfeervol en vriendelijk. Leuke yogalessen door zeer kundige Anita Geugien. Spiritualiteit met een hoofdletter S.
S.F., Assen

Ik ervaar je cursus als zó fijn en rustgevend, dat ik voor het eerst in m’n leven erin slaag m’n hoofd helemaal leeg te maken, terwijl het eigenlijk altijd maar "doormaalt" in m’n gedachten.
En ik vind dit een "onthutsend" prettige ervaring, echt geweldig.
Maar .... je heerlijke humor tijdens de lessen is ook heerlijk en maakt alles ook luchtig en ontspannen.
Ga lekker zo door, Anita !
Wim van Pelt, Ravenswoud

Wat ik nog vergat te zeggen vanmorgen is dat ik er volgende week niet zal zijn. Ik heb nl. een vergaderiing. Baal!!
Overigens moet me van het hart dat ik je een geweldige vrouw vind. Je weet de diepste gevoelens uit iemand naar boven te halen. Ik kom altijd als een herboren mens bij je vandaan.
J.H., Assen

Hieronder staan alle lesdagen aangegeven.
Handig als je af en toe een les wil meedoen.
Als je je voor een reeks van 5 lessen opgeven wil opgeven, geef dat dan a.u.b. aan op het inschrijfformulier.