Chakra

Chakra Basis Weekend

Let op: vanwege de maatregelen als gevolg van het coronavirus zijn de data aangepast!

Een weekend van transformatie en door iedereen te volgen!

Deze workshop richt zich op het openen en stabiliseren van de chakra’s van het zeven lagen bevattende chakrasysteem.

Zaterdag workshop:
Op deze dag werken we met de onderste drie chakra’s. Door de lagere levensgebieden te negeren, ontkennen we het belang en de grote waarde van onze lagere chakra’s. In de workshop bekrachtigen, herstellen en eren we onze lichamelijke verbinding. Tijdens het eerste chakra versterken we onze verbinding met de heilige tempel: ons lichaam en leren we technieken om te aarden. In chakra twee ontdekken we de kracht van onze seksualiteit en emoties, bij het derde chakra herstellen we de persoonlijke macht en wilskracht, die nu volledig worden ondersteund door de onderste twee chakra’s. Technieken die we gebruiken zijn: yoga, bio-energetica, meditatie en visualisatie op alle chakra-niveau’s.

Zondag workshop:
Na het werken aan de lagere chakra’s, gaat de reis verder omhoog en brengt ons bij het openen voor liefde, licht en bevrijding. Deze workshop richt zich op het loslaten van oude patronen zodat we vrij vooruit kunnen in de toekomst. We gebruiken bij chakra vier: yoga-oefeningen, ademhaling en meditatie om onze toegang tot liefde en verbinding te optimaliseren. In chakra vijf gebruiken we geluid en chanting om te openen voor communicatie en creativiteit. Bij chakra zes onderzoeken we onze innerlijke blik en oefenen we in mediamieke vaardigheden. En in chakra zeven onderzoeken we de mysteries van ons bewustzijn door verbinding te voelen met het goddelijke in en buiten ons.

Toelatingseisen / vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar er wordt een aanvangsniveau op minimaal MBO denk- en werkniveau verwacht, waarin zelfreflectie, eigen verantwoordelijkheid en de wens om te ontwikkelen voorop dienen te staan..

Studiebelasting
Het Chakra Basisweekend
is de kennismaking tot de opleiding tot Energetisch Therapeut. Van te voren inlezen, of naderhand het geleerde laten indalen, praktisch oefenen en de aanbevolen boeken lezen vormen de studiebelasting.
De algehele inzet van de student en ervaringen en bevindingen van de docent tijdens dit weekend bepaalt of de deelnemer het certificaat behaalt of niet. Deze bevindingen worden openlijk met de student gecommuniceerd.

Betaling
In overleg kan gespreide betaling plaatsvinden

Datum: 13 en 14 juni 2020
Leerkracht:
Anita Geugien

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur
Prijs workshop: € 225,00 inclusief uitgebreide reader, koffie, thee en vegetarisch lunch en lesmap.
en € 295,00 per persoon inclusief één overnachting in de B&B op basis van volpension en beschikbaarheid. Het is mogelijk om extra overnachtingen bij te boeken.

Indien de B&B volgeboekt is: Deelnemers ontvangen bij inschrijving een uitgebreide lijst met een grote diversiteit aan overnachtingsmogelijkheden in Appelscha of omgeving.

Op verzoek geeft Anita Geugien deze workshop op andere lokaties.
Voor meer informatie: bel 0516 431 377 of email.

Omdat het af en toe voorkomt dat een aanmeldformulier niet goed wordt verzonden, vragen we je om je ook per email aan te melden.
Klik hier om deze aanmelding in te vullen en te versturen.