Lessen in

Basiscursus Tarot en Orakelkaartleggen

Basiscursus Tarot en Orakelkaartleggen

Eens in de veertien dagen op vrijdagmiddag leer je hoe je tarot en orakelkaartleggingen doet voor jezelf en anderen. Ontdek de verborgen kennis en de symboliek van het leven en maak kennis met de werking van tarot en orakelkaarten. De kaarten vormen namelijk een sleutel naar ons onderbewustzijn waarin alle kennis ligt opgeslagen. Door hier toegang tot te verkrijgen, ontstaan inzichten en beantwoorden de kaarten vragen op een manier die we via het denken niet kunnen bereiken. Tarot en Orakelkaarten zijn prachtig te gebruiken tijdens consulten van hulpverleners die mensen begeleiden in therapeutische-, en of veranderingsprocessen. Met deze kaarten beng je de vraagsteller naar een levenshouding waarin hij/zij kan groeien naar authentieke kracht en innerlijke wijsheid. Tarot en Orakelkaarten zijn de laatste jaren enorm populair geworden, zeker naarmate we meer algemene kennis hebben gekregen over kosmische wetten, zoals de wet van de aantrekkingskracht.

Tarotdriedaagse

Tijdens de cursus leer je hoe de kaarten werken en en ook wat het verschil is tussen tarot en orakelkaarten. Er wordt ingegaan op de herkomst van de kaarten, hoe en wanneer je ze gebruikt, wat je aan de kaarten kunt vragen en wat niet, wat de juiste vraagstelling is en hoe je de kaarten behandelt en bewaart?
Je gaat in op diverse legmethodes, zoals een simpele éénkaarttrekking voor een dag of een gebeurtenis, of een driekaartslegging, maar ook gecompliceerdere leggingen, zoals het Keltisch kruis, een astrologische legging en een jaarlegging komen aan bod. Naast krachtige meditatieve oefeningen die het zesde chakra activeren, doe je nog meer oefeningen die je intuïtieve vaardigheden versterken en je leren werken met symbolen.
Je oefent met medestudenten in het duiden van de kaarten en we gaan in op duiding en diepere uitleg van de kaarten. We ervaren de voordelen van verschillende legmethoden en het gebruik van verschillende kaartendecks.
Het intuïtief lezen van de kaarten staat voorop.

Data: 24-1, 7-2, 28-2, 20-3, 3-4, 10-4, 24-, 8-5, 22-5, 5-6
Tijd: 14.00 tot 16.30 uur
Kosten: € 150,00
(in overleg is gespreide betaling mogelijk)

(Data onder voorbehoud)
Deze training hoort bij het Lichtfontein Certificatieprogramma.

Bij onderstaande aanmeldlink staat alleen de eerste cursusdag vermeld.
Inschrijving geldt echter voor de duur van de hele module.