Levenskunst

Cursussen en workshops

Lichtfontein is een Opleidingscentrum, sinds juli 2011 gevestigd in een voormalige lagere school in Appelscha, topografisch middelpunt van Noord Nederland

Op deze lokatie verzorgen we wekelijks Levenskunst yogalessen.
Uiteraard is het een prachtige locatie voor de Lichtfontein Opleidingen en ook andere workshops en trainingen vinden er hun plek.

Het begrip Levenskunst komt onder andere bij ons tot uiting bij alle dagtrainingen en -workshops in de vorm van een volledig verzorgde en royale vegetarische lunch waarbij we eten met elkaar aan lange tafels. Bij lekker weer kan dat natuurlijk ook buiten.
De nadruk ligt bij ons op persoonlijke aandacht in een veilige, plezierige ontmoetingssfeer.
We begeleiden mensen graag naar binnen, naar hun ware aard en natuur en dat gaat volgens ons het beste in de natuur!

Appelscha is uitstekend bereikbaar per auto en bus (bushalte voor de deur!). We zijn zelfs per boot bereikbaar. De Lichtfonteinbus haalt je in overleg, tegen een vergoeding van € 15,00 per persoon per rit van het treinstation in Assen.

Vind je het leuk om wat langer in Friesland of Drenthe te verblijven dan is het mogelijk om bij Lichtfontein te overnachten in onze Bed and Breakfast.
Vraag ons rustig om meer informatie en voordelige arrangementen en aanbiedingen voor verblijf en overnachtingen.

Het komt af en toe voor dat een aanmeld- of contactformulier die via de site wordt verstuurd niet goed bij ons aankomt.
Mocht je je voor een cursus, opleiding en/of workshop hebben aangemeld en binnen vier werkdagen geen reactie hebben gehad, laat ons dat dan a.u.b. weten!