Chakra

Chakra Psychologie - zomerweek

Chakra psychologie in de praktijk

De verdiepende initiatietraining in de Chakraleer en Chakra Psychologie.
Deze transformerende reeks is de basistraining voor alle opleidingen bij Lichtfontein.
De naam doet zijn eer aan: na deze cursus lééf je letterlijk je Chakra’s, met andere woorden: je bent geïnitieerd in een nieuwe spirituele leer, die je in kunt zetten in al je levensgebieden.
In deze opleiding verdiep je jezelf in de Chakra Psychologie, welke kennis en ervaringen zullen geven, die je gaan helpen om verloren delen van jezelf terug te vinden. Door oefeningen uit Chakrayoga, bio-energetica, dans en met behulp van technieken als trance, visualisatie en meditatie kom je in echt en diep zielscontact met jezelf. De Chakra-rituelen zorgen voor de initiatie en transformatie.
Eens per maand,op zaterdagen of zondagen duik je onder in de energie en levenssferen van de chakra’s. Elke dag behandelt een nieuw chakra, de bij behorende chakrayoga- en bio-energetica oefeningen, meditaties, dans, trance en rituelen. Cursisten dragen de kleur van het chakra om ook de invloed van kleur op de chakra’s te ervaren. Voeding, altaar en rituelen, alles is afgestemd op het chakra van de dag. Voel het, beleef het en ervaar wie je diep van binnen en in wezen bent. Bevrijd jezelf van limiterende gedachten en kom in contact met jouw eigen unieke persoonlijkheid. En wat jij begrijpt van jezelf en andere cursisten, geeft je meer inzicht in onderliggende patronen en gedrag van derden.
Deze training is een stevig fundament voor op vervolgopleidingen en hoort als basistraining bij het Lichtfontein Certificatie Programma. Ook is deze cursus los te volgen en uitstekend geschikt voor iedereen, die interesse heeft in de chakra’s en op zoek is naar verdieping en inzichten in zichzelf en de ander.

Data: 30-7 t.e.m. 5-8-2021
Tijd: 10.00 - 13.00 uur en van 14.30 -  17.30 uur.
Leerkracht: Anita Geugien

Kosten: € 875,00 inclusief reader, koffie, thee, drankjes en snacks en lunch.
Wil je bij Lichtfontein verblijven, dan betaal je € 1295,00 per persoon voor zes overnachtingen en op basis van volpension.

Deze training hoort bij het Lichtfontein Certificatie programma.

Toelatingseisen / vooropleiding
De student wordt toegelaten na het volgen van het Chakra Basisweekend en/of een intakegesprek. 
Toelating is afhankelijk van het oordeel van Lichtfontein. Over de toelating kan niet worden gediscussieerd.

Een intakegesprek is alleen mogelijk op afspraak en kost € 60,00

Belangrijk: Van de student wordt een gemotiveerde en volwassen studiehouding gevraagd. Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar er is een aanvangsniveau op minimaal MBO denk- en werkniveau vereist, waarin zelfreflectie, eigen verantwoordelijkheid en de wens om te ontwikkelen voorop dienen te staan. Van de student wordt verwacht dat hij/zij in een stabiele levensfase is en opdrachten uit de gekozen opleiding maakt en uitwerkt.

Studiebelasting
De Chakra Psychologie zomerweek is een module van de opleiding tot Energetisch Therapeut. Van te voren inlezen, of naderhand het geleerde laten indalen, praktisch oefenen en de aanbevolen boeken lezen vormen de studiebelasting
De algehele inzet van de student en ervaringen en bevindingen van de docent tijdens deze module bepaalt of de deelnemer het certificaat behaalt of niet. Deze bevindingen worden openlijk met de student gecommuniceerd.
Als er reden is om aan te nemen, dat de deelnemer de stof niet voldoende beheerst, dan zal er een herhaling van de module worden voorgesteld.

De opleiding afronden
Wanneer alle gewenste modules zijn gevolgd en de bij de bijbehorende certificaten zijn behaald, kan de student de studie afsluiten in de vorm van een afstudeerscriptie. Het onderwerp van deze scriptie dient in overleg met Lichtfontein te worden vastgesteld. Begeleiding bij het maken van de scriptie is mogelijk. Na drie scriptiecontactmomenten wordt meer begeleidingstijd in rekening gebracht. Het begeleidingstarief bedraagt € 60,00 per uur. Uiterste termijn van het afronden van de afstudeerscriptie is maximaal drie jaar. 

Herkansing
Het is mogelijk om bij een onvoldoende bevonden afstudeerscriptie nog twee keer te herkansen.

Betaling
In overleg kan gespreide betaling plaatsvinden.

Omdat het af en toe voorkomt dat een aanmeldformulier niet goed wordt verzonden, vragen we je om je ook per email aan te melden.
Klik hier om deze aanmelding in te vullen en te versturen.