Wat brengt

Reis door de Chakras

De jaartraining die een introductie biedt op de krachtige ziel-geest-gevoel-lichaam-integratie van het chakrasysteem. 

Tijdens de training, waarbij ervaren centraal staat, zullen we kennis maken met de zeven hoofdchakra’s. Dit zijn de energiecentra in het lichaam, die in wisselwerking staan met alle levensgebieden en welzijn van een mens. Deelnemers leren de toepasbaarheid van het hele chakra-systeem, het werken met de energie van elk chakra en hoe het onderbewustzijn zichzelf uitdrukt in het lichaam.

Methoden die tijdens de training worden gebruikt zijn: chakra yoga, rituelen, oefeningen uit het lesmateriaal, meditatie, dans en trancewerk bij diepe ontspanning. Hierdoor worden eventueel aanwezige blokkades, waardoor de energie niet meer vrij kan stromen, bewust gemaakt en waar mogelijk opgeheven.

De jaarcursus is een praktische methode om jezelf en je levenspatronen op een zachte en toch diepgaande manier te leren kennen.
De cursus wordt gegeven op negen zaterdagen. De eerste dag vormt een introductie en vervolgens zal elke dag één van de zeven hoofdchakra’s centraal staan. De negende dag is de integratie en afsluiting.

Belangrijk: Van de student wordt verwacht dat hij/zij maandelijks tijd vrij maakt om opdrachten te maken en uit te werken. Per lesdag dient een vragenlijst, die ingaat op de behandelde stof te worden ingevuld en verzonden naar Lichtfontein.
Van de deelnemers wordt een gemotiveerde en volwassen studiehouding gevraagd, waarin zelfreflectie, eigen verantwoordelijkheid en de wens om te ontwikkelen voorop dienen te staan. Hoewel het basisjaar een levensveranderend en therapeutisch effect kan hebben op de student, is het nadrukkelijk géén therapie.

Leerkracht: Anita Geugien
Kosten: € 953,00 inclusief koffie, thee, drankjes en snacks en uitgebreide lunch.
Tijd: 9 zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Na de opleiding ontvang je een certificaat.

Bij onderstaande aanmeldlink staat, vanwege agendatechnische redenen, alleen de eerste cursusdag vermeld.
De inschrijving is echter voor het gehele jaar.

* Deze cursus kan ook los van het opleidingsprogramma worden gevolgd.

Over het eerste jaar van de opleiding, de Reis door de Chakra’s:
Beste Anita,
Ik wilde je gewoon even zeggen, ik moet gewoon even zeggen dat ik zoooooo ontzettend blij ben met de opleiding en met jou als; mentor, inspirator! Elke keer na zo’n zondag voel ik me te gek en ben ik me steeds meer bewust van alles...dingen veranderen. Zo blij mee!
Dank je wel!!!
M.K., Hilversum