Introductiedag

Chakramassage

Deze jaarcursus is een aanvulling op de opleiding tot Energetisch Chakra Therapeut en te volgen na, of tijdens het basisjaar “Reis door de Chakra’s”.
De training bestaat uit het aanleren van massage-methodes die uitwerking hebben op levensgebieden van de chakra’s.
Door Chakramassage kan een gevoel van weldadige, diepe ontspanning en een hernieuwde doorstroming van levenskracht ontstaan.
De cursus bestaat uit 9 lesdagen: een introductiedag, om dan vervolgens per maand een chakra met de bijbehorende massage te behandelen, de negende dag is een integratiedag.
Aan bod komen o.a. inleiding op de chakraleer en de anatomie/fysiologie van het lichaam en de chakra’s, botkloppen (chakra 1), pulsingtechnieken (chakra 2), vuurmassage (chakra 3), massage door middel van de adem en vlindermassage (chakra 4), klankmassage (chakra 5) en gezicht en hoofdmassage (chakra 6 en 7).

Tijdens de massagesessies leer je om te aarden, af te schermen en bij jezelf te blijven, op de juiste manier contact maken en houden, onderdelen die belangrijk zijn bij massage. We gaan in op het gebruik van etherische oliën bij de chakra’s en hoe je je eigen massageolie kunt samenstellen. Ook oefenen we met visualisatie, gedachtenkracht en geluid.

Het is niet nodig om ervaring met massage te hebben, omdat dit tijdens de cursus geleerd wordt. Het is mogelijk om “De Reis door de Chakra’s” en de Chakramassage gelijktijdig de volgen, want ze ondersteunen elkaar.

De lessen zijn een aanvulling voor studenten in de opleiding Energetisch Chakra therapeut, maar kunnen ook een aanvulling vormen voor masseurs, lichaamswerkers of voor iedereen die geïnteresseerd is in massage.

Leerkracht: Anita Geugien
Tijd: 9 vrijdagen van 10.00 tot 17.00 uur
Data: 29 september, 13 oktober, 10 november, 8 december, 12 januari, 9 februari, 9 maart, 6 april, 11 mei

orden later bekend gemaakt
Kosten: € 953,00 inclusief koffie, thee, snacks, een uitgebreide lunch en lesmap. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.
 

Chakra Massage ook in Amsterdam

Met ingang van het nieuwe opleidingsseizoen wordt de Lichtfontein Jaartraining Chakra Massage ook door Anita Geugien gegeven bij de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam.

Meld je nu aan voor:
vrijdag 29 september 2017  van 10:00 tot 17:00