Meditatieve

Lichtfontein Opleidingen

Beroepsopleidingen waarbij alles draait om Chakra’s

Lichtfontein Opleidingen zijn afgestemd op de spiritueel bewuste mens en biedt (aanvullende) beroepsopleidingen in:

  • Aura reading & Chakra Healing: Energetisch Therapeut
  • Chakra Massage
  • Chakra Yoga

Ter inspiratie en uitbreiding van je beroep, je eigen talenten en mogelijkheden, zijn er naast daarnaast ook nog modules, als Oorkaarstherapie, Edelsteentherapie, Feng Shui, Space Clearing, Tarot- en Orakelkaartleggen.

Energieleer staat bij alle modules centraal en de chakraleer is het uitgangspunt. Deze eeuwenoude Indiase leer heeft zich bewezen als een bruikbaar en solide fundament, om als structuur te dienen die alle levenssferen omvat.

Huidige kennis van de psychologie van het lichaam, universele wetten en de nieuwste ontdekkingen in de kwantum fysica ontmoeten elkaar in de opleiding. Begrip en kennis van de chakraleer helpen om verbindingen te leggen, overeenkomsten te zien en inzichten te verkrijgen die het leven zinvoller en toegankelijker maken. Een initiatie in de chakra’s zorgt dat je de levenskracht ervaart, leert aanvoelen en sturen en zo meer en beter laat stromen in alle levensgebieden. Dit maakt je levendiger, sterker en meer aanwezig in je lichaam. Je komt in diep contact met je gevoel, intuïtie, daadkracht, hart en ziel. De trainingen brengen je bij authenticiteit en helpen je om oude blokkades en denkbeelden los te laten. Door Lichtfontein Opleidingen is de kans groot dat je sneller komt bij je eigen essentie, kracht en levensvreugde.

Alles draait om Chakra’s
Chakra’s zijn de poorten van bewustzijn, waardoor onze geest zich kan manifesteren. De chakraleer geeft een krachtige verbinding met alle levenssferen: fysiek, emotioneel, energetisch, mentaal en spiritueel en vormt hiermee de totale leer over de energie van de mens.

Lichtfontein opleidingen zijn ontwikkeld door Anita Geugien.

Anodea Judith, auteur van o.a. “Handboek Chakra Psychologie” en het “Chakra Werkboek”, geeft regelmatig Masterclasses bij Lichtfontein.
Lichtfontein Opleidingen zijn verbonden met Anodea Judith en haar opleiding Sacred Centers in de Verenigde Staten.

Toelatingseisen
De student wordt toegelaten na het volgen van het Chakra Basis weekend en/of een intakegesprek. Toelating is afhankelijk van het oordeel van Lichtfontein. Over de toelating kan niet worden gediscussieerd.
Een intakegesprek is alleen mogelijk op afspraak en kost € 50,00

Betaling
In overleg kan gespreide betaling plaatsvinden.

Lichtfontein Opleidingen is geregistreerd bij het
Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

CRKBO